Betaling

Betaling

På denne hjemmesider kan du vælge mellem flere betalingsmuligheder, såsom kort, mobil eller online overførsel.

Betaling med dankort

Du kan vælge at betale med kort for din bilstereo. Vi tager imod betaling med Dankort, American Express, MasterCard, VISA, Diners Club samt AcceptCard. Vær opmærksom på at der ved betaling med et udenlandsk kort kan forekomme ekstra gebyrer hos din bank. Vælger du kortbetaling, skal du indtaste de sædvanlige oplysninger ved brug af kort. Dette inkluderer dit kortnummer, udløbsdatoen, navn på kortholder samt CVC-nummeret. Dette er et trecifret nummer-sekvens, som du finder på bagsiden af kortet.

Betaling med PayPal eller MobilePay

Du kan også vælge at betale for din bilstereo på andre måder. PayPal er en nem online-service, og MobilePay er til dig der bare foretrækker at få det klaret med telefonen. Fælles for dem begge er, at de går igennem en tredjepart.

Vilkår

Alle priser på bilstereo her på vores hjemmeside inkluderer dansk moms, men forsendelsesomkostningerne tilføjes når du har valgt dit produkt og er klar til check-out. Vi forbeholder os retten til at ændre priser uden varsel. Du kan finde mange midlertidige tilbud på bilstereo, der skifter fra dag til dag.