Fortrydelsesret og retur

Fortrydelsesret og retur

Hvis noget gik galt, du opdager en fejl eller du fortryder købet, er der flere måder at få dine penge tilbage, afhængigt af problemet er.

Gør brug af din fortrydelsesret

Hvis det skulle ske at du fortryder dit køb af bilstereo hos os, er det muligt for dig at returnere varen indenfor to uger fra du modtog den. Du står for omkostningerne ved returforsendelse. Du er desuden ansvarlig for at pakke varerne, så de ikke kan gå i stykker under transporten. Det kan være en god idé at bruge den originale emballage, hvori alle oprindelige dele såsom manual og tilbehør skal inkluderes. Produktet må ikke have været brugt, hvis du ønsker at gøre brug af din fortrydelsesret.

Garanti og reklamation

Du kan få hjælp til reparation eller erstatning af din bilstereo, hvis du opdager en fabrikationsfejl indenfor garantiperioden. For de fleste produkter vi sælger, er denne periode på to år. Det vil stå tydeligt, hvis dette ikke er tilfældet.

Hvis du vil indgive en klage over transporten

Hvis din nye bilstereo leveres i en beskadiget pakke, der har påvirket din vare, skal du klage over det straks efter afhentning. Hvis du ikke klager så snart du opdager fejlen, er der ikke meget vi kan gøre for at erstatte den. Hvis du finder ud af, at du har modtaget den forkerte vare efter at du har pakket den ud, kan du klage.