Levering

Levering

Du vil modtage en ordrebekræftelse via e-mail, når vi har modtaget din ordre på en eller flere bilstereo. Deri kan du også læse mere om betingelserne og omstændighederne ved levering af dit køb.

Leveringstid på din bilstereo

Vi sender de varer, du bestilte, inden for tre hverdage. Derefter kan du forvente en normal leveringstid på to til tre arbejdsdage. I tilfælde af stereoanlæg, som vi ikke har stående på eget lager og derfor ikke kan levere direkte, er leveringstiden angivet i ordrebekræftelsen. I det tilfælde skal produktet nemlig hentes særligt hjem fra producentens lager. Du kan i de tilfælde vælge at trække købet tilbage og skifte mening en anden bilstereo, hvis du synes, der er for lang estimeret leveringstid.

Vores leveringsmetoder – sikkert og nemt

Vi sender de fleste pakker med DHL, og i nogle tilfælde UPS. Du kan hente bilstereoen på dit nærmeste udleveringssted, hvis du har valgt det. Husk ID i det tilfælde. Derudover kan du også være at din ordre skal sendes som en pakke direkte til din hjemmeadresse eller til en virksomhed.

Spor din pakke

Fælles for vores forsendelsesmuligheder er at du vil blive tilsendt et sporingsnummer med e-mail, når pakken er på vej. Så kan du følge din bilstereos rejse fra vores lager og til din dør.

Hvis der ikke er nogen hjemme

Leveringen af din pakke meddeles altid på forhånd, og foretages i løbet af den påviste dag. Hvis du ikke kan modtage stereoanlægget personligt, tages pakken med tilbage. Du vil blive kontaktet angående arrangering af en anden levering. Kan du heller ikke modtage pakken på denne dag, sendes den retur til os. Vi kontakter dig nærmere i dette tilfælde.